Home » Be-Scrappy 2017 en eerder » Project 365 (2013)

10. Bolletjes sjaal 2

Weer een bolletjes sjaal.

Laatst vond ik bij de action een bol van dit pompomgaren en aangezien de eerste sjaal dan uiteindelijk afgeraakt was wilde ik me nog wel eens wagen aan het pompomgaren maar deze keer heb ik de bolletjes niet meegebreid. Uiteindelijk was de bol na een goed half uurtje op!Verrast Voor een kindje kan de sjaal net maar moest ik nog eens zo'n bol vinden bij de action dan brei ik hem wat langer.

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

9. Hmm... lekker!?

Weer eens een layout gescrapt...

Weer 3 foto's verwerkt en voor de rest heb ik het vrij simpel gehouden.Lachen

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

8. Sterkte...

Helaas moeten er soms ook van deze kaartjes gemaakt worden...

gelukkig heb ik ze niet vaak nodig maar ik moet er dringend wat meer gaan maken zodat terug ik een voorraadje heb.

 

 

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

6. Winters kaartje

Eentje met wat meer werk aan als die 3D kaartjes ;)

een stempeltje ingekleurd met gebruik van potloden, doezelaars en reukloze terpentine, een vogelhuisje wat tussen een embossingmal door de cuttlebug gedraaid is nog wat frulletjes en prulletjes hier en daar en de kaart was klaar!

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

5. DOM Week 1

Het eerste kaartje van mijn deck of me is ook klaar.

Vergeet ik het in alle hevigheid toch wel te scrappen zeker? Ik plakte de foto en de tekst op en klaar was kees. Helemaal geen erg erin dat het de bedoeling was om die foto te scrappen. Maar ik vind het wel goed zo.

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

4. Weer een Hello kitty kaartje

Hier zijn we weer met weer een Hello kitty kaartje... ze zijn lekker snel klaar :)

Tegen morgen zal ik met iets anders proberen voor de dag te komen maar deze kaartjes zijn zo leuk om te doen he...Verrast   

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

3. Bolletjes sjaal eindelijk afgewerkt

Eens iets anders dan een kaartje...

Enkele jaren hielp ik Cindy op een hobbybeurs en tussen de workshops en het verkopen door ben ik daar toen een sjaal beginnen breien met pom pom garen. Ik ben geen echte breister, kan alleen maar rechts en links en dan heb je het gehad maar dit was heel leuk en vlotte nog goed ook. Op een keer was ik zover dat de sjaal af was maar ik wist niet hoe ik hem moest afzetten dus bleef de sjaal op de pennen in de lade liggen... Tot op een mooie dag de kinderen met de sjaal rondliepen, zonder breinaald erin! Steken oprapen, oei hoe moest dat weer? En zo simpel was dat niet met dit garen; Dus heb ik de hele sjaal! terug uitgetrokken, grrr! Roepen

Tussendoor breide ik nog wel eens enkele pennen maar de sjaal geraakte maar niet af. Onlangs pakte ik de draad terug op en kijk eens hier vandaag kan ik hem met gepaste trots laten zien: mijn eerste zelfgebreide sjaal!Lachen

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

2. Weer een Hello kitty kaartje

We blijven voorlopig bij de kaartjes...

Het gaat me goed af deze kaartjes, dochterlief vind het ook leuk dus ik heb al 1 figuurtje met toebehoren moeten afstaan... Na deze dan nog 9 te gaan en het eerste boekje is leeg!Lachen

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

1. Hello kitty 3D kaartje

Allereerst de beste wensen aan de lezers van mijn website! Hopelijk komen jullie weer met zijn allen kijken naar wat ik komend jaar ga maken of gemaakt heb :)

Vandaag beginnen we met het eerste project van de 365... Afgelopen jaar heb ik in de Action eens 3 boekjes van Hello kitty gekocht waarmee je 12 kaartjes kon maken. Natuurlijk bleven deze boekjes net als zoveel andere spullen onaangeroerd liggen waar ze lagenVerrast. Dit jaar wil ik daar verandering in brengen en toch zeker 1 van die boekjes 'op' maken. Aan deze kaartjes is echt niks moeilijks aan, iedereen kan het, kwestie van uitknippen en plakken. Ze zijn dus vrij snel klaar en ideaal om het nieuwe jaar dus mee te starten. Misschien gaat het wel hello kitty week worden deze week, we zullen zien.

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

Het deck of me boekje is al klaar

Zo het begin is er al...

nu nog wachten op de wekelijkse woorden die op het sa-forum zullen verschijen.  In het boekje zitten al 52 kaartjes van 10/15cm waarop gescrapt kan worden. Wat vinden jullie ervan? Is ie leuk of is ie leuk?! Zo ik zal maar eens gaan slapen zeker? Tot de volgende :)

WINNEN

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

Deck of me, 52 vliegen in 1 klap...

Zou ik niet beter een jaartje verlof nemen in 2013? Plannen bij de vleet maar wat gaat ervan terecht komen? Dat is de vraag waar niemand tot nu toe een antwoord op weet ;) Nieuw in mijn project 365 is de "deck of me".

Deck of me houd eigenlijk in dat je een jaar lang 52 kaartjes gaat scrappen die over jezelf gaan ,of je hebt deck of you die dan over een ander gaan. Wekelijks krijg je een woord dat je moet gebruiken op dat kaartje. omdat het kleine kaartjes zouden moeten worden zou het niet al te veel werk mogen kosten om ze te maken. Ik ben alvast bezig met een boekje waar ik al 52 blanco kaartjes in heb zitten zodat het begin er is alleen de invulling nog en als het goed is heb ik er dan eind 2013, 52 af. 365 min 52 is nog steeds 313 als ik me niet vergis dus dat is nog meer als genoeg projecten om te maken. Wie ook zin heeft om een deck of me te maken kan eventueel terecht op het be scrappy forum. Als ik weet dat er kandidaten voor zijn wil ik de woorden daarop zetten en anders bespaar ik me de moeite, ik zal zo al tijd te kort hebben.Lachen

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

Het aftellen is begonnen...

Als eerste een Vrolijke kerst aan iedereen en ook maar meteen fijne feestdagen gewenst! Ik ben al stilletjes aan het aftellen naar mijn project 365 met ergens in mijn achterhoofd een stemmetje dat roept: "dat gaat je nooit lukken!"

Nu ik weet ook wel dat het heel veel projecten en projectjes zullen gaan worden maar we proberen het gewoonTong uitsteken Zolang er maar geregeld wat uit mijn handen gaat komen, niets moet alles mag. Alhoewel? Ik dacht dat er nog ergens iemand op een mooi ontwerpje voor een suikerboondoosje zit te wachten, dat is iets wat wel gaat moeten maar dat gaat met veel plezier gebeuren als het ontwerp gaat goedgekeurd worden natuurlijk!Knipogen Verder is het de bedoeling dat er een hoop materiaal wat ik al die jaren opgeslagen hebSchamen opgebruikt gaat worden zodat mijn scrapplekkie er wat netjes en ordelijker bij komt te liggen want momenteel lijkt het daar eerder ofdat er een bom is gevallen!Schamen Nee geen foto's, deze zijn niet voor publikatie geschikt hihi...

Ofdat er iedere dag iets nieuws zal gaan verschijnen hier dat kan ik niet beloven, dat hangt er vanaf hoeveel tijd ik heb gehad om iets te maken. Misschien dat er soms op 1 dag dan ook meerdere dingen gepost zullen worden dat hangt er dus een beetje van af. Moest je ergens potjes met 'tijd' vinden laat het me dan weten he want die zal ik goed kunnen gaan gebruiken!

Tot binnenkort!

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje

Lees meer »

Project 365

Het jaar 2012 loopt bijna op zijn einde, een jaar met vaak een lach maar soms ook een traan. Op hobbygebied heb ik wel het een en ander gedaan maar natuurlijk weer veel te weinig naar mijn zin ;) Al mocht ik afgelopen jaar ook weer kennis maken met enkele nieuwe hobby's en dat maakt de keuze voor wat we gaan doen ook niet makkelijker... Scrappen we vandaag?, maken we een kaartje? of doen we iets met vilt? Dan zwijgen we nog over de kralen die ik afgelopen maanden heb verzameld en het décopatch papier wat ik afgelopen zomer kocht, 10 vellen maar het waren er helaas veel te weinig en nu bijna een half jaar later wacht ik nog steeds op mijn bijbestelling die ik nog maar 3 keer opnieuw heb besteld omdat ze er nog steeds niet was...Grrr! Lang leve P********dOnbeslist

Met 2013 in het zicht was ik me aan het afvragen welke uitdaging ik komend jaar eens zou aangaan... Ooit heb ik een blog gehad 100 things to create in.... (dat jaar) en dat is me geloof ik net gelukt als ik het me nog goed herinner, al was het de bedoeling dat ik die 100 dingen ging maken zonder nieuwe spullen aan te kopen en ja je raad het natuurlijk al dat laatste is niet gelukt!Lachen Mijn koopdrang is stukken minder als enkele jaren geleden maar toch heb ik in de loop der tijd genoeg verzameld om een klein winkeltje te beginnenSchamen Dus die handel moet hoognodig eens goed opgewerkt worden komend jaar zodat ik ook een wat orde kan scheppen in mijn verzamelde hobbyspullen...

Om een lang verhaal nu wat korter te maken zal ik even vertellen wat mijn plan voor 2013 gaat worden.... (veel te hoog gegrepen volgens mij maar kom, daar zwijgen we maar over (proberen kan altijd))

De bedoeling gaat zijn om in 2013 wat verschillende dingen te maken hahaha! Nee serieus, maar liefst 365! verschillende dingen.

Welke dingen kunnen dat zijn? Scrapbooklayouts, kaartjes, iets van vilt, stof of kralen. Ook Décopatch, kronen, slingers... behoren allemaal tot de mogelijkheden. Om alles wat bij te kunnen houden, komen alle 365 dingen hier in dit draadje te staan in plaats van onder het respectievelijke knopje waar ze in principe thuishoren. Als het goed is komt er dus onder de andere knopjes niks nieuws meer te staan en als dat wel het geval moest zijn zal ik op dat knopje 'Nieuw' gaan bijzetten.