Om alles wat overzichtelijker te houden heb ik besloten om alles wat ik maak in mapjes te zetten, zo ga je hier vanaf nu al de kaartjes vinden die ik dit jaar maakte.

Nog wat kaartjes gemaakt

Achter de schermen staat er van alles te gebeuren en MOET er nog vanalles gebeuren voordat we klaar zijn voor de Be-Scrappy webwinkel. Toch vond ik de laatste dagen nog wat gaatjes om wat kaartjes te maken.

Eentje voor een jarige collega:

65-2.jpg

Eeen nieuw ontwerp gemaakt voor rouwkaartjes (binnenkort te koop):

66-2.jpg

67-1.jpg

En wat testjes tijdens een vriendinnen workshop:

20151223_155015.jpg

20151223_155031.jpg

Lees meer »

September = Mercidoosjes-festival (1)

Ik heb zoveel materiaal en dat geraakt maar niet op :) Er komt alleen maar bij! Maar deze maand komt daar verandering in! Ik ben begonnen met mercidoosjes te maken en daar kruipt (gelukkig) toch wel wat papier in. Vanbuiten zien ze er gewoon uit als een vierkantig kaartje en vanbinnen is er plaats voor 4 Merci chocolaatjes of 4 Kinder chocolaatjes. Dan maakte ik er nog een mini envelopje bij waar je een cadeaukaartje of centje in kan stoppen.
Ik ga proberen om in september voor iedere dag een doosje te maken en het resultaat zien jullie dan hier.

432.jpg

431.jpg

Lees meer »

Verjaardagskaartjes

bij deze heb ik gebruik gemaakt van de honeycomb embossinsmal, nog een andere mal waar ik de naam even van kwijt ben en stempels van Stampin'Up.

2-4.jpg

3-6.jpg

Lees meer »

Cadeau-kader voor 18 jarige

Met een 3D lijstje uit de Hema en wat leuk papier heb je zo een leuke attentie voor een jarige. In de lijst zitten nog wat centen en een paar zelfgemaakte oorbellen en de ontvangster was er heel blij mee :)

34-1.jpg

Lees meer »

Verjaardagskaartjes

Ik heb een hele bak met restjes papier en het werd tijd om die wat te minderen; de bak zit zo vol dat je na het maken van deze kaarten nog niet ziet dat er wat uit is...

23.jpg

24-1.jpg

25-1.jpg

26-1.jpg

27-1.jpg

28-2.jpg

29-1.jpg

30-1.jpg

 

Lees meer »

'Hello'

Uit wat restjes bloemen geponst, een glittertje erop en een stempel en meer moet dat niet zijn!

22.jpg

Lees meer »