Home » Be-Scrappy 2017 en eerder » Project 365 (2013) » Het aftellen is begonnen...

Het aftellen is begonnen...

Gepubliceerd op 25 december 2012 om 21:59

Als eerste een Vrolijke kerst aan iedereen en ook maar meteen fijne feestdagen gewenst! Ik ben al stilletjes aan het aftellen naar mijn project 365 met ergens in mijn achterhoofd een stemmetje dat roept: "dat gaat je nooit lukken!"

Nu ik weet ook wel dat het heel veel projecten en projectjes zullen gaan worden maar we proberen het gewoonTong uitsteken Zolang er maar geregeld wat uit mijn handen gaat komen, niets moet alles mag. Alhoewel? Ik dacht dat er nog ergens iemand op een mooi ontwerpje voor een suikerboondoosje zit te wachten, dat is iets wat wel gaat moeten maar dat gaat met veel plezier gebeuren als het ontwerp gaat goedgekeurd worden natuurlijk!Knipogen Verder is het de bedoeling dat er een hoop materiaal wat ik al die jaren opgeslagen hebSchamen opgebruikt gaat worden zodat mijn scrapplekkie er wat netjes en ordelijker bij komt te liggen want momenteel lijkt het daar eerder ofdat er een bom is gevallen!Schamen Nee geen foto's, deze zijn niet voor publikatie geschikt hihi...

Ofdat er iedere dag iets nieuws zal gaan verschijnen hier dat kan ik niet beloven, dat hangt er vanaf hoeveel tijd ik heb gehad om iets te maken. Misschien dat er soms op 1 dag dan ook meerdere dingen gepost zullen worden dat hangt er dus een beetje van af. Moest je ergens potjes met 'tijd' vinden laat het me dan weten he want die zal ik goed kunnen gaan gebruiken!

Tot binnenkort!

Geplaatst door Be scrappy - Teigetje


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.