Home » Be-Scrappy 2017 en eerder » Be-Scrappy 2016 » Alweer een jaar om... of toch bijna ;)

Alweer een jaar om... of toch bijna ;)

Gepubliceerd op 30 december 2016 om 15:20

Afgelopen jaar was spannend, en druk vooral druk...

In januari startte ik namelijk met de verkoop (kleinschalig) van mijn zelfgemaakte spulletjes. Ik werk nog gewoon buitenshuis ook en redelijk veel dus dit kwam er in bijberoep bij. Ik had nooit verwacht dat het zo druk ging worden doorheen het jaar en vooral de laatste maanden heb ik hard gewerkt voor Be-Scrappy. Toen besloot ik om cirkelsjaals te maken en alleen in oktober werden er daar al 40 van verkocht! De bestellingen kwamen binnen als zoete broodjes en ik zat bijna ieder vrij moment achter mijn naaimachien. Van iets anders kwam zo goed als niks meer in huis. Het werd zelfs zo druk dat de cirkelsjaaltjes mijn website nooit hebben gehaald maar daar komt verandering in hoor! Hou de webshop maar in de gaten ;)

Verder maakte ik afgelopen jaar juweeltjes voor communicanten en bruidskindjes en werden er links en rechts nog wat kaarten vervaardigd en ook de verjaardagskronen waren best een succes te noemen.

Ik had nog zoveel ideeën en juist ja zo weinig tijd en mijn website ben ik al van augustus aan het verwaarlozen maar daar ga ik komend jaar proberen wat verandering in te brengen.

In 2017 is het weer tijd voor wat nieuws:                                                                          Iemand die ik nog ken van vroeger wilt vanaf januari een project lanceren en dat is "crea-cross".  Hierover vertel ik later meer. Ikzelf ga proberen om daar al scrappend mijn bijdragen elke week aan te leveren zo pak ik die hobby hopelijk ook weer terug op.

lexis-Javier-1.bmp

Verder wens ik al mijn lezers en klanten een spetterend 2017 toe en al ben ik op mijn website niet zo actief vergeet niet dat ik steeds te bereiken ben via mail of facebook als je iets wilt bestellen of weten.

Groetjes,

Petri.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.