Home » Be-Cosy » Baby dekentjes

Babydekentjes

Ze hebben aan een kant een bedrukt katoenen stofje en aan de andere kant lekkere zachte fleece en zijn verder afgewerkt met een paspelbandje.

Wilt u er eentje kopen, vul dan het formulier onderaan de pagina in, vergeet niet het nummer van het dekentje dat u wenst te vermelden.

Babydeken 2: Retro ruimtestof met een heerlijk zachte bruine teddyfleece en afgewerkt met oranje paspel.

Afmetingen: 108cm/108cm

Prijs: 40€

Babydeken 4: Indianendorp met aan de andere kant zachte roze fleece en afgewerkt met zilverkleurig paspel.

Afmeting:114cm/108cm

Prijs: 40€

Babydeken 5: Snorremans, een okergeel katoenstof met witte snorretjes en aan de achterkant een crèmekleurige fleece en afgewerkt met zilverkleur paspel.

Afmeting: ca. 75/100cm

Prijs: 35€

Babydeken je 6: Gekleurde uiltjes aan de voorkant en aan de achterkant een lime groene fleece en verder is het deken afgewerkt met een metallic blauwe paspel.

Afmeting: ca. 75/100cm

Prijs: 35€

Babydeken 7: een tikkeltje retro katoenstof met een crèmekleurige fleece en een mintgroen paspel lint als afwerking.

Afmeting: ca. 75/100cm 

Prijs: 35€

Babydeken 8: Bloemenweide met aan de voorkant een bloemmotief in een retro tintje en de achterkant heeft een felpaarse fleece stof afgewerkt met een goudkleurige paspel.

Afmeting: ca.75/100cm

Prijs: 35€

Babydeken 9: Een katoenen stofje met gekleurde robotjes aan de voorkant en de achterkant is een koraal roze/rode fleece stof afgewerkt met warm gele paspel.

Afmeting: ca.75/100cm

Prijs: 35€

 

Babydeken 10: Een stoere uiltjesstof in katoen met een zachte felblauwe minkyfleece aan de andere kant, afgewerkt met oranje paspel.

Afmeting: ca. 75/100cm 

Prijs: 35€