Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Be Scrappy

Als je een bestelling plaatst bij Be Scrappy ga je akkoord met deze voorwaarden.

Be Scrappy wordt vertegenwoordigd door Petri Janssen, ondernemingsnr. 0641.724.581 . Be Scrappy staat met plezier garant voor een uitstekende service, en kwaliteit.

Be Scrappy is een Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.

Prijzen

Alle prijzen staan vermeld op de webshop en zijn exclusief verzendingskosten. Alle prijzen zijn per stuk, tenzij anders aangegeven. Typfouten geven geen recht op wat dan ook.

Verzending/ afhaling

Voor de verzending werken wij samen met Bpost.  Verzendkosten variëren naargelang de grote van je bestelling.

De verzendkosten bedragen voor een pakket tot 1 kilo: 3,90 euro en voor een pakket tot 2 kilo: 6,50 euro.

De juiste verzendkosten worden na je bestelling meegedeeld.  Be Scrappy staat er garant voor dat de klant zeker zijn pakketje ontvangt. Daarom werk ik het liefst met pakketpost, zodat het pakje ten allen tijde traceerbaar is en opgevolgd kan worden. Je kan ook het pakje bij me thuis komen afhalen in Neerpelt. Let wel, dit is enkel mogelijk mits contante betaling en een vooraf gemaakte afspraak via scrappertje@hotmail.com

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin je contactgegevens, je bestelling, de verzendkosten en de totale kostprijs.

Terugname & retour van pakketjes

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. De mogelijkheid van herroeping geldt niet in het geval van levering van goederen die volgens de specificatie van de klant of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben. Kledij en accessoires die speciaal voor de klant gemaakt worden vallen hier ook onder. De goederen moeten in originele verpakking en nieuwstaat (ongebruikt, onbeschadigd) binnen een termijn van 7 werkdagen teruggezonden worden. Verzendkosten en verzendrisico’s bij retour zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Verzendkosten die reeds betaald werden voor het verzenden van het pakket naar de klant zijn ten laste van de klant en worden dus niet terugbetaald door Be Scrappy. Pakketjes worden best teruggezonden met een bewijsje van verzending. Goederen die verstuurd zijn maar nooit aangekomen zijn bij Be Scrappy worden niet aanvaard. Na ontvangst en controle zal Be Scrappy het verschuldigde bedrag terugstorten (exclusief de verzendkosten).

Omruilen

Artikelen aangekocht bij Be Scrappy kunnen geruild worden binnen de 7 werkdagen. Op voorwaarde dat ze ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van alle labels, teruggezonden worden. Gedragen, gewassen, beschadigde of bevuilde artikelen worden niet teruggenomen. Graag eerst verwittigen via email naar scrappertje@hotmail.com. De kosten en het risico voor het terugzenden van de goederen liggen uitsluitend bij de koper. Solden kunnen niet geruild worden. Kleurafwijkingen geven geen reden tot terugbetaling.

 

Betaling

Momenteel hanteren wij 2 betalingsmogelijkheden: - overschrijving - contante betaling bij afhaling

Een bestelling wordt pas verzonden nadat de volledige betaling werd ontvangen.

De betaling gebeurt altijd voor de verzending via overschrijving en met duidelijke vermelding van je naam.

Een bestelling wordt 10 werkdagen gereserveerd. Bij gebrek aan betaling na deze periode, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Verkoopsvoorwaarden

Kleuren zijn soms moeilijk weer te geven op het scherm. Hou dus rekening met kleurverschillen. Stoffen kunnen soms naargelang het kleurbad wat afwijken van vorige leveringen. Bij de juwelen is er geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb